ibm-logo

12.000 tak til IBM

Det er så stor en glæde, at vi endnu engang har fået doneret midler fra IBM. 12.000 kr. gør en verden til forskel for vores arbejde i Venligboerne i Dragør. Det gør det lettere for os at få vores midler til at slå til i 2018, hvor vi har udfordringer med at få dækket vores udgifter uden at skulle reducere vores aktiviteter.
Vi har store udgifter, set i forhold til vores økonomi med at have et lager, men der er også udgifter til alle vores arrangementer, cykelreperationer mv.
Trods vi er en lille forening, så vil vi rigtig gerne bidrage i Dragør med, hvad vi synes er god integration og aktiviteter koster ofte penge, selvom vi gør os umage med at passe på vores midler.

Det luner godt med en donation på 12.000 kr. Donationen fra IBM modtager vi, da IBM støtter foreninger,  som deres medarbejdere er engageret i og arbejder frivilligt for. Peter Bennet Sørensen og Nadja Aagaard jensen, som begge er i Venligboerne i Dragørs bestyrelse, er begge ansat i IBM og har derfor mulighed for at søge donationen til støtte for deres frivillige arbejde.

Tusind tak til IBM og til Peter og Nadja.

Opdatering skrevet af Bettina Fellov