sammen er vi stærkere i Dragør

Husk, at der er sommerfest i morgen og en lille historie om en slagter

Husk at sommerfesten er i morgen kl. 17.30-21.00, vi glæder os og har været i fuld gang med indkøb.

Vi skal bruge noget halalkød til sommerfesten og som sædvanlig har vi ringet til slagter Ali – flere gange. Slagter Ali havde travlt, han var på arbejdet og kunne ikke tage i mod bestilling af kød. Efter et par opkald og naturligvis et ønske om at få en god pris, beder slagter Ali om en sms med bestillingen. Det får han. Der har jo lige været ramadan og Eid, så det er klart, at slagter Ali har travlt, selvom det var lidt mærkeligt, at en slagter ikke har tid til at tage imod bestillinger.

I dag ringede slagter Ali tilbage; “Tænker I, at jeg skal betale kødet?”. Nej, nej, er svaret, tanken var at bede om en god pris.
Overraskende nok svarer slagter Ali: ” Jeg kører til slagteren i eftermiddag og taler med ham om jeres bestilling og en pris”.
“Ok, er kødet ikke bestilt endnu?”
Nej, vi skal nok nå det til i morgen”.

Røret bliver lagt på og spørgsmålet er hvem, vi har talt med. Manden, som vi troede var slagter Ali, er ikke slagter, men har et andet job, virker det til, men han tager i hvert fald i mod vores bestillinger. Måske det er en ven af slagteren, et familiemedlem, der engang hjalp med at køre doneret kød til Venligboerne, det ved vi ikke, men ved at han hedder Ali. Slagter, det er han ikke og gad vide, hvad slagteren så hedder?
I eftermiddags ringede telefonen igen. ” Hej, det er Ali, bestillingen er iorden”: sagde Ali, som ikke er slagter. ” Jeg var hos slagteren og jeg har betalt 500 kr. til jeres kød og slagteren giver jer en god pris”. Efter en kort passiare siger Ali: “Ring bare igen, når I skal bruge kød”.

Tusind tak for at bidrage Venligboerne i Dragør til Ali og slagteren. Måske slagteren hedder Amir, butikken ligger på Englandsvej 8 og har navnet Al Amir Slagter.

Opdatering skrevet af
Bettina Fellov